Kauan, kauan sitten, musiikkiuniversumin kaukaisimmassa galaksissa syntyi Leopartyjen planeetta…
... Ja jotta laadukkaan bilebändin löytäminen ei olisi tähtitieteellisen hankalaa, haluamme edustaa konseptia, jonka toiminnassa kaikki olisi mahdollisimman optimaalista muun muassa äänenlaadun, ohjelmiston ja yhtyeen monipuolisuuden kannalta.

Yhtyeemme keskeisimpiä arvoja ovat selkeys, luotettavuus ja laatu. Näin varmistamme, että tunnelma esiintyjillä sekä tilaajilla on mahdollisimman huoleton… Ja musiikilla on tilaa herätä henkiin!

millaisiin juhliin meidät voi tilata

Yritysjuhliin, häihin, synttäreille, pikkujouluihin, sadonkorjuujuhliin… Juhliin, joihin halutaan livemusiikin tuomaa tunnelmaa ja kunnon bileet!

kokoonpano

Yhtyeestämme poikkeuksellisen tekee kahden itseään säestävän laulajan ja saksofonin muodostama ”eturivi”. Kolme henkilöä soittaa eturivissä käytännössä viittä soitinta, takarivin basistin ja rumpalin tarjoillessa tanssittavimmat biitit ja rytmit. Näin viiden henkilön yhtyeestämme löytyykin seitsemän eri elementtiä, joiden muodostama saundi pitää tunnelman katossa!

kokonaisuus

Kanssamme voit suunnitella juhliin parhaiten sopivan livemusiikkikokonaisuuden. Se voi pitää sisällään esimerkiksi alkuillasta trubaduurin soittamia coverkappaleita, jazzduon soittamaa akustista taustamusiikkia ruokailun taustalla, bilebändin soittamat 2x45min bilesetit, sekä yön pikkutuntien DJ+sax-setit. 

settimäärä

Soitettava määrä livemusiikkia riippuu usein juhlien muusta ohjelmasta sekä aikatauluista. Soitamme lähtökohtaisesti 45min pituisia settejä. Yksi 45min setti sisältää karkeasti 10-12 kappaletta, jolloin esimerkiksi kolmen setin (3x45min) bilekeikka sisältää 30-36 kappaletta. 

Kahden tanssisetin eli 2x45min kokonaisuus on yleisin tilattu vaihtoehto esimerkiksi yritysjuhlissa. Kolme settiä on suosituin määrä livemusiikkia esimerkiksi häissä, joissa ensimmäinen setti usein pitää sisällään häätanssin, muutaman yhteisvalssin sekä mahdollisesti perinteisempää tanssimusiikkia kuten foksia, tangoa ja jivea... Kaksi jälkimmäistä settiä on tällöin ollut laidasta laitaan suomalaista ja kansainvälistä bilemusiikkia. 

settitauko

Olemme havainneet bilebändille toimivimmaksi noin 15-30min settitauot. Esimerkkinä yksi yleisimmistä settiajoituksista 3x45min esiintymiselle:

20.30-21.15

21.45-22.30

22.45-23.30

toivekappaleet

Toteutamme toivekappaleet mahdollisuuksien rajoissa. Keikan sopimisen yhteydessä lähetämme musamakukyselyn, johon voi kirjata toivekappaleet/artistit sekä tyylimieltymykset. Nämä olisi suositeltavaa olla bändin tiedossa viimeistään 2 viikkoa ennen esiintymispäivää. Bändimme lupautuu opettelemaan myös toivotun häätanssin jos se puuttuu ohjelmistosta! 

settilistat

Musamakukyselyn avulla kartoitamme toivotun tyylin ja toteutamme tietysti toivekappaleet, mutta lopulliset kappalevalinnat teemme aina esiintymistilanteessa juhlien tunnelman ja tarpeen mukaan. Emme siis soita ''lukkoon lyötyjä'' settilistoja, eikä sellaisia ole meille tilaajan puolesta tarpeen valmistella. Meillä on aina enemmän kappaleita esitysvalmiina kuin setteihin mahtuu, ja meille on myös mahdollista heittää laajan ohjelmistomme puitteissa lennosta kappale- ja artistitoiveita keikkatilanteessa.

Hinta

Tarjoamme tavallisesti pakettihintaa, johon sisältyy esiintymisen lisäksi bändin matkakulut, ammattitason äänentoisto, lavavalot ja pari vitsiä, jollei tilauksen yhteydessä toisin mainita. Keikkakohtaisesti ja juhlien henkilömäärästä riippuen hintaan voi tulla lisäkuluja myös ääniteknikosta.

äänentoisto

Ensisijaisesti käytämme omaa äänentoistolaitteistoamme keikoillamme. Meillä on tarpeisiimme hyvin kalibroidut säädöt ja laadukas laitteisto.

Oma laitteistomme kykenee äänentoistoon maksimissaan n. 700 henkiselle yleisölle. Yli tuhatpäiselle yleisölle äänentoisto yleensä tulee tilaajan puolelta ääniteknikon kera. Meillä on tullut vastaan useita luotettavia tahoja, joita osaamme tarvittaessa suositella yhteistyökumppaneiksi tällaisille keikoille. 

valot

Voimme itsevarmasti väittää, että mukanamme kulkee yksi Suomen bilebändikentän monipuolisimmista ja laadukkaimmista valokalustoista. Kattaus sisältää liikkuvia ja staattisia valoja, ohjelmoituna mielenkiintoisiin väriteemoihin. Emme käytä strobo-ohjelmia. 

taustamusiikki

Soitamme automaattisesti äänentoistolaitteistostamme taustamusiikkia bändin settitauoilla, jos muuta ei ole sovittu. Olemme hankkineet DJ:n tekemiä groovaavia ja tanssihenkisiä taustanauhoja kyseiseen tarkoitukseen. 

On myös mahdollista soittaa omaa musiikkia kaiuttimistamme bändin settitauoilla. Tätä varten meillä on mukana aux-johto, jonka liittää vaikka puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen.

lavatila

Tilaa tarvitsemme noin 4x5m. Bändin sijoittelu viistosti tilan nurkkaan niin, että rumpali on perimmäisenä, vie vielä vähemmän tilaa. Tavallisesti tuomme kaiken esityksessä tarvittavan laitteiston joten riittää, että juhlatilasta löytyy meille yksi pistorasiapaikka.

roudaus

Roudauksemme pitää sisällään tavaroiden kasaamista lava-alueella sekä lopusta muutaman minuutin soundcheckin, jolloin laitteista kuuluu ääntä.

Roudauksen kesto on useimmilla keikoillamme ollut noin 30min verran. Lyhyin kellotetuin roudauksemme on kestänyt 25min siitä kun ensimmäiset tavarat ovat saapuneet lava-alueelle. Kalustomme kulkee pyörillä, joten juhlapaikoilla joissa on paljon portaita, kestää myös roudaus pidempään (30-45min). Lyhyen roudausajan meille mahdollistavat ammattitason laitteistomme, sekä tietysti yli sadalla keikalla rutiiniksi harjaantunut työtahti. 

Riippuen juhlien sijainnista, tarjoamme roudauksen joko tehtäväksi juhlien aikana, taikka samana päivänä ennen tilaisuuden alkua. Helsinki/Espoo/Vantaa-alueella tarjoamme molemmat vaihtoehdot, mutta Uudenmaan ulkopuolisilla keikoilla tarjoamme roudauksen ensisijaisesti tehtäväksi noin 1-2h ennen soiton aloitusta. Roudauksen ajoittuminen on toki sovittavissa keikkakohtaisesti.

ruokailu

Lähtökohtaisesti bändille on tarjottava ruokailu työpäivän aikana. Yleensä se on ajoittunut olevan joko noin tuntia ennen soiton aloitusta, tai viimeistään ensimmäisellä settitauolla. Kirjaamme esiintymissopimukseen aina selkeästi ja keikkakohtaisesti, missä tilanteessa bändille on suotavaa järjestää ruokailu. 

tuuraajat

Meidän ei ole tarvinnut perua keikkaa mistään mahdollisesta syystä, ja toivottavasti ei tarvitsekaan. Meillä on kontakteissamme vakiotuuraajia että laajat verkostot muita päteviä ammattilaisia, ja tarvittaessa mahdollisuus löytää tuuraja jopa parin tunnin varoajalla.

Vakiomuusikkomme ovat alan ammattilaisia joilla on myös paljon muita projekteja ja vaihtuvia elämäntilanteita, joten toisinaan meillä on tuurajia keikoillamme. Sen voimme taata, että tuurauskuviot eivät vaikuta keikan laatuun.

äänenvoimakkuus

Kokonaisesta bändistä lähtee tietysti ääntä, mutta olemme panostaneet hyvänlaatuiseen miksaukseen ja pyrimme pitämään voluumitasot miellyttävinä. Tarjoamme kuitenkin kertakäyttöisiä korvatulppia (löytyvät lavan toiselta sivulta) niille, ketkä haluavat nauttia musiikista hieman hiljemmalla äänenvoimakkuudella.

keikkakyselyt

Tarjouksen kysyminen yhteydenottolomakkeemme kautta ei sido sinua vielä mihinkään. Kun tilaaja on valinnut bändimme, lähetämme virallisen tarjouksen esiintymissopimuksen muodossa. Sopimuksesta käy selkeästi ilmi keikan yksityiskohdat, kuten kokonaissumma matkakuluineen, esitykseen sisältyvä laitteisto, tilattu kokoonpano, peruutusehdot, maksuaika...

Emme varaile päiviä pelkkien tarjouskyselyiden perusteella, vaan vasta kun etenemme tilaajan kanssa virallisen esiintymissopimukseen.

keikkakyselyt vuodelle 2025

Olemme myyneet jo yksittäisiä keikkoja vuodelle 2025. Keikkakyselyitä voi siis laittaa tulemaan ensi vuoden juhliin!

miten muistaa kaikki yksityiskohdat juhlia suunnitellessa?

Ei hätää, olemme alan ammattilaisia ja autamme mielellämme kaikenlaisissa kysymyksissä ja yksityiskohtien suunnitteluissa. Haluamme tehdä bändin järjestämisestä juhliin mahdollisimman selkeää ja rentoa! 

keikat@leoparty.fi / 044 575 8672