Bändi
Leoparty

Laulu ja koskettimet | Milja Pöyhönen

Leopartyn ohjelmamyynnin vastaavana Milja Pöyhösellä on korkeakouluttautuneena ammattimuusikkona kokemusta yli viidestäsadasta juhlatilaisuudesta. Hän taitaa myös tapahtumatuottamisen, ja täydentääkin käytännön kokemuksen pohjalta opintojaan liiketoiminnan ammattitutkinnon ja tapahtumatuotannon parissa.

www.miljapoyhonen.fi

 

Laulu ja kitara | Olli Rinne

Helsinkiläinen ammattimuusikko, laulaja ja artisti esiintyy niin bändillä kuin trubaduurina, ja hänet olet voinut bongata myös Voice of Finlandin kaudella 2022 sekä Uusi Päivä tv-sarjassa. Omaa musiikkiaan hän julkaisee nimellä Olli Alexander. 

 

solosax casimir

Saksofoni | Casimir Ekman

Nuoren sukupolven saksofonistivirtuoosi, jonka meriitteihin kuuluu mm. paalinheiton SM-pronssi sekä Grammy-ehdokkuus. Casimir tunnetaan huipputason puhaltajana sekä jazzin, että pop-musiikin saralla Suomessa ja kansainvälisestikin. Lukuisat saksofonikeikat ovat jättäneet jälkensä mm. Presidentinlinnassa, hääjuhlissa yllätysnumerona, työyhteisön virkistäytymistapahtumassa, Suomenlinnan lautalle tilatulla keikalla, ja jopa Kansallismuseon tornista upeana fanfaarina.

 

3a15f265-ab67-4127-8b7d-9543fab07edf

Rummut | Timmo Salakka

Monipuolinen huippuluokan rumpali, joka viihtyy yhtä lailla bilebändeissä, jazzkokoonpanoissa kuppiloiden nurkissa kuin rock- ja metallibändeissä festarilavojen korokkeilta teatterien monttuihin asti.

 

9CFB223E-59A8-4274-B01C-4B7A93D775D6

Basso | Tuomas Talvi

Jazzmusiikin ammattilaisena Tuomas on monessa mukana; kontrabasistina, säveltäjänä, levy-yhtiön perustajana… Ja Leopartyn basso-osaston ykkösmuusikkona!

keikat@leoparty.fi / 044 575 8672